top of page
Bosandoorn.JPG

Begin 2016

Begonnen als zelfstandig ondernemer; Met veel plezier ontwerp en bouw ik tuinen en natuurlijke speelplekken. Hieronder een overzicht van mijn ervaring en opleidingen tot nu toe.

2010 - 2015

Bureau Niche; ontwerp en aanleg van natuurlijke speelplekken. Een aantal van de ontwerpen op de pagina 'Werk' zijn uit die tijd, zoals het Hollanderbroekbos, Cool Nature park Lichtenvoorde, en de schoolpleinen van de Verwondering, IKC Grave en de Johannesschool. Op de site van Bureau Niche vind je meer informatie over deze projecten. (www.bureauniche.nl

2012 - 2014

Opleiding Ecologisch Hovenier van Stichting Oase i.s.m. Terranext. Een ontzettend goede opleiding waarin ik veel geleerd heb over het aanleggen en beheren van de natuurlijke omgeving, van tuin tot natuurgebied. Over het streven naar een natuurlijk evenwicht waarbij planten en dieren zoveel mogelijk hun plek vinden. 

2005 - 2010

Verschillende projecten en functies waarin decors en houtbewerking centraal stonden. Onder andere bij Brandwacht en Meijer. En ontwerp en aanleg van decors voor verschillende theatervoorstellingen en een aantal meubels van resthout. 

2007                   

i-Poptahof, Delft: Community-art project waarbij een graffiti-buurtkunstwerk op een 400 meter lange schutting werd gerealiseerd, inclusief een 3-daags buurtfestival rond de uitvoering

1999 - 2009         

Stichting VTV, Delft: Activiteitenbegeleiding mensen met een verstandelijke beperking.

1997 – 2004        

Studie Industrieel Ontwerpen, Technische Universiteit Delft met als specialisatie: Duurzame Ontwikkeling.

Mijn afstudeerproject was het ontwerpen van een speeltuin waar kinderen iets leren over natuur en duurzaamheid en waar ze hun creativiteit kunnen gebruiken.

Met in 2002 een stage in Mexico waarin ik houten speelgoed heb ontworpen met gehandicapte mensen. En in 2001 een uitwisselingsproject in Spanje over ambacht en derde wereld. 

P5170143.jpg
Speelnatuur Beek.JPG
Cool Nature.JPG
bottom of page